Velkommen til Sandrini Akupunktur

Sandrini Akupunktur I/S er nok Europas ældste eksisterende klinik, grundlagt i 1982 af afdøde overlæge og PA æresmedlem Paolo Sandrini.
I dag indehaves klinikken af Steen- og Lars Sandrini der har praktiseret akupunktur siden 1996 og 1990.

Klinikken ligger i Varde i smukke, store nye lyse lokaler. Hvert behandlingslokale er på 20 kvm. og er udstyret med de nyeste udstyr og brikse. Klinikken rummer alt indenfor lys-og laser behandling, strøm akupunktur, varme behandling og Shockwave.

Lars Sandrini har før i tiden været tilknyttet bla. Team Danmark, bokselandsholdet og professionelle boksere fra mange lande. Han har behandlet top fodbold spillere fra ind og udland.

Lars Sandrini er indehaver af AcupunctureShop.com ApS. salg af klinik udstyr  – en af Europas største inden for akupunkturnåle – samt MedicTinedic salg af medico og kosmetisk udstyr.

Steen Sandrini har været meget aktiv i forbindelse med at etablere akupunktur på private og offentlige sygehus. Han har bl.a. forsket i forskellige henseender hvad angår fertilitetsbehandling. I en årerække fra 2000-2005 har Steen været ansat som konsulent og supervisor på Skive sygehus og Odense universitets hospital, samt været supervisor for de fleste af landets private fertilitetsklinikker.

Både Steen og Lars er godkendte ”RAB” akupunktører, dvs. at du som patient i klinikken kan være sikker på en etisk og kompetent vejledning og behandling. Ligesom du kan være sikker på at vores viden årligt fornyes på kurser og konferencer.

Sygesikring ”danmark” yder tilskud til akupunktur udført af en ”RAB” akupunktør, og de fleste sundhedsforsikringer yder, under samme ordning, 100 % tilskud.

På klinikken behandles folk i alle aldre, lige fra børn på et par måneder til vores ældste i samfundet.